tisdag 10:34

sitter i skolan haft två lektioner och en lektion återstår innan lunch, sen tre lektioner till och sen får man dra sig hemåt och skriva lite franska. nu så blir det film på historian, rock on! go bild med skolans webcam. peace'

lördag 21:01

fin dag i Karlstad med älskling, blev några inköp och även på biltema. lite stolt tjej som handlar där! till veckan så står skolfoto på schemat, får väl se vad resultatet av det blir. haha men nu får de bli film och naturgodis. godnatt på det!


hejllå

aningen skönt att ligga här i sängen och veta att skolan inte börjat förens 10.35. filmen rullar på datorn, voVVen i sängen och mobilen bredvid, perfekt! men snart måste jag gå upp ändå, jaja peace out!


fucking no

sitter här på no:n och pratar om fertila mulor, åsnor och hästar till höger och vänster, nej jag ger tamefan upp snart nu.. hjärnan orkar inte hänga med! ett lejon och en tiger får tillsammans en liger osv.. vafan blire? alltså, kan ju snart tro att vi bara sitter och drömmer? nej hajdå från mig! (haha, haj!)

lite skönt ibland

är att lite skönt med håltimme när man kan åka hem och gosa ner sig och se på tv nån timme, bara koppla av och ladda om. tummen upp på det!


let's f ck, all i need is "u".

sitter på historian och bara längtar efter lunchen, älskar att få ha dator på typ alla lektioner! snart 2 fucking timmars hål, hell yeah!


harlå!

hej fisen, du är det bästa som hänt mig och jag älskar dig. puss på dej min sötnos. 1 och ½ år med dig igår bebis och de har varit bäst hoppas på fler år framöver! men nu får jag bära ut tvätten, bädda sängen å plocka ihop lite för det är du världsmästare att vara sämst på :* // din A

livet har sina ljusa stunder

ibland så känns allt bara så jävla bra, har ni känt så nån gång? jag har en underbar familj, skolan rullar på som den ska, underbara vänner, en pojkvän som älskar mig för den knäppa person jag är och allt är bara så himla bra! så himla underbart när jag får ha den här känslan i kroppen! kompisar kommer och kompisar går men man vet att de verkligt bästa alltid står kvar. men de bästa i livet är att familjen i slutändan ändå, de finns alltid där i vårt och torrt, stöttar mig genom regn och solsken, puss på allt! ville bara skriva ut lite om hur jag mår, u n d e r b a r t .


funderat och funderat

alltså, jag har länge funderat på varför vänner nu för tiden aldrig ställer upp på varandra och varför man aldrig kan hålla en grej någon berättar för en, för sig själv? om alla bara kunde ta in det någon säger och låta det stanna där så skulle det ju aldrig vara något mer skitsnack? och när det väl blir skitsnack ja då har man aldrig nån på ens sida, då står man där och oftast emot felaktiga beskyllningar bara för att nån jävel envist nog ska berätta och förvränga allting? finns det ingen man kan lita på nu för tiden? det är några saker jag fått lära mig genom åren och det är; berätta aldrig riktigt privata saker för nån för dem stannar aldrig privata då, ha alltid ryggen fri, som jag brukar säga "säger du inget så har du ingenting sagt" då vet du att du inget gjort, prata aldrig skit! inget slutar bra då och slutligen "den gyllene regeln" behandla aldrig någon på ett sätt som du själv inte vill bli behandlad på! försök tro på detta med karma, jag tror det lönar sig i slutändan.

hejhallå!

hej. ny här på blogg.se. varit här förut men länge sen, så nu tar vi en nystart och kör igång igen! design ska fixas och sen är jag på spåret igen.
 
peaceout'

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.