wünderbar dag

överlycklig tjej var nere på bokrean och hittade sig tre böcker till så nu har jag fått mig 6 nya böcker. känner lyckan! även precis fått mig en hdmi-kabel så nu spanar jag film från swefilmer på tvn, hejhopp!

en bild utan sammanhang förutom att ja älskar muppen!


karlstad

gårdagen spenderades i Karlstad med kristine och hennes familj, riktigt mysigt och nöjd med inköpen!


tjabba

hallåjsan. bloggar hemifrån kristine om jag spenderat dem senaste två kvällarna vid, en bra tjej det. igår såg vi på wrong turn 5 och for a good time, call... den sistnämnda var så himla bra, inte skrattat så mycket på länge. ikväll ska vi se på flera filmer, får se vad det blir och imorgon drar jag till karlstad med bruden. än så länge ett väldigt bra lov med andra ord, ska kolla fb och insta osv så länge som kristine äter, hörs sen!
 

sportlov

ligger i sängen, nyduschad och njuter av att det är lov. Utanför är det ett fantastiskt väder, solen skiner och det är plusgrader. tror bestämt att våren är påväg. nu ska ja fortsätta njuta av mitt lov, tack och hej!


myskväll med mina två

ligger i soffan hos mitt hjärta och njuter av att lovet börjar imorgon. kollar johan falk på kanal 4 med sötaste katten i knäet och älskling lutad emot mig. hej hopp livet leker, vi hörs imorgon va? great, hajdo!


hallo

en söndagskväll med tanken på att det inte är nån skola imorgon spenderas i stjernehallen. innebandy för a-laget äre som gäller, är ett så jävla fult spel av motståndarlaget och jämt är det men domarna börjar bli lite trötta på dem nu, får fortsätta kolla på sista halvlek nu, ciao!


dålig bloggare

får säga förlåt för dålig bloggning men ska försöka ändra på det nu.

nu är det iaf sportlov och det är förbannat skönt. på fredag blev det bara en filmkväll med älskling, ja somnade i soffan dock men ändå. igår var det "fest" och hur kul som helst. fuskade även lite och bytte örhängen på dem nya hålen två dagar för tidigt. hihi, skriver sen!


glad/sur tjej

hatar skolan och allt osv.. men hej, vet ni vad? idag fick jag hem det bästa köp jag någonsin gjort! ett armband för ynka 100 spänn där allt går oavkortat till ungcancer. ett toppenköp, va med och bidra ni också! gå in på www.ungcancer.se och bidra genom att köpa något!

like it says, FUCK CANCER


varför gör jag ens det här?

kvällen igår var väl mestadels bra, morgonen har varit ett jävla pisshelvetefanskap, varför gör jag ens det här misstaget gång på gång på gång. blir så trött på allt, så jävla trött.. vet att bloggen är förbannat ledsam att läsa men vafan ska man göra? inte lätt att skriva om nåt roligt när allt är skit.


hej

trött på allt, avslutar allting snart och börjar på nytt, tack och hejdå!

alla hjärtans dag

ingen kan ha fått en bättre present på alla hjärtans dag än jag. älskling fullbordade min 'fifty shades of grey'-samling. kunde aldrig fått något bättre! överlycklig tjej! emelie älskar dig!


underbar dag

även fast jag var lagomt förkyld osv så hade jag en underbar dag med mina babe's. åka madrass är bland de roligaste som finns, väldigt mycket skratt och bus. bästa dagen på länge.


busdag

blir skola imorgon ändå, orkar fan inte med att va hemma mer så kommer befinna mig i valberget imorgon och mysa med mina brudar, puss på de!


follow me - uncle kracker

hej mina söta. ljuvligt att man vaknar och känner sig än igår. och jag som hade hoppats på att få gå till skolan imorgon och busa med Emelie och Linda på friluftsdagen i valberget. fan ta de här! så jävla depp..

ni fick ett låttips i rubriken förresten, lyssna på den, den är aaasgrym!

'vi är förlorare jag och du..'


vart gick det fel?

suprise suprise, fortfarande vaken. inte sovit ens 5 minuter. ska försöka nu igen, bytt film 3 gånger. nu tillbaka t samma som första gången så det slipper va så lockande att kolla. så jävla svårt att sova när ja är ensam i sängen bara, behöver dig här nu ju.. får hoppas på bättre lycka imorgon, godnatt.. verkligen natt..


you can let me down easy but not tonight

önskade att jag inte skulle behöva känna så här.. men måste bara få skriva av mig känner jag. vet bara inte vad ja vill skriva. känner mig helt ärligt ganska tom.. en enda mening cirkulerar i mitt huvud; i wish i could explain, it all takes time..
 
gammal favorit repris..

fan alltså

sitter och kikar på svenska rivieran och inser att jag inte kommer till skolan imorgon heller, *suck*. älskling tar hand om mig inatt iaf så hoppas jag på att bli frisk så snart som möjligt.

fan ta min hals, min näsa, mina öron och mitt huvud. ville bara säga det, hejdå!


en dag i mitt liv som sjukling

te, pll (pretty little liars) och mina vovvar. ganska jävla bra dag ändå!


nu var det klippt

jag har bara väntat på att denna jävla förkylningen skulle bryta ut efter typ 5 veckor med den fram och tillbaka. och guess who's at home today? jo jag, välkommen äckliga förkylning! du är INTE efterlängtad.

så jag kan nästan förutspå att idag blir en dag i sängen med pretty little liars (pll, för er som inte fattade) på datorn och förkylningen i kroppen. nej nu ska jag lägga mig och må dåligt över att jag inte kunde gå t skolan idag, ciao!


HJÄLP!

snälla söta läsare, tipsa mig om bra sidor där jag kan få tag i converse hi slim. ett villkor är att det ska vara färglada..
 

HJÄLP MIG NU!!
 

tänkvärt

att känns sig ensam är lika ohälsosamt som att röka 15 cigaretter om dagen
 
du tar åt dig och känner dig så som folk säger. säger någon att du är dum då inbillar du dig att du är dum. och tvärtom
 
tycker att detta är något folk borde tänka på innan någon kommenterar någon eller stöter ut någon, det är inte bara farligt för psyket utan även för hälsan

tjabba tjena hallå?

då var det måndagmorgon igen, jättetaggad!

var det nån mer än jag som satt och kikade på melodifestivalen i lördags? hittade en riktig hottie där iaf. nån som håller med om att han anton ewald var förbannat snygg? låten var ju också bra, haha.

söndagar

det är väl iaf bara rena skiten med söndagar. dagen har typ bestått av sängen och pll. va nere en sväng och kollade på top cats på torget. sen så blev det innebandy med älskling, eric och stoffis. nu sitter vi vid magnus och bedriver söndagskvällen. finns väl inget kvar att göra än att vänta in ännu en ny måndag. känns ju rätt deprimerande men men, så kommer ju resten av livet fortsätta också, så bara att vänja sig. eller hur? varit en bra helg överlag men är inte värst uppladdad för en ny vecka. nu ska vi dra t toria en sväng, hej hopp!


älskling

jag kan inte fatta att du är min, att det fortfarande är jag och du. du har hjälpt mig genom så många svåra stunder och en svår stund är påväg. men vi ska klara den också, eller hur? vi är så jävla olika men nåt måste vi ju göra rätt. att få krypa ihop i din famn, somna på ditt bröst, bara få känna din värme. du gör mig så lycklig.

jag älskar dig


utgång

utgång med bästa Kristine ikväll, kommer bli askul! hey ho let's go?


men vafan

är det inte det ena så är det det andra.

när lillebror bryter benet så är det klart syster finns vid dig, jag älskar dig bästa bror! alltid vid din sida.


äntligen fredag

äntligen är det fredag, helgen är påväg.. alldeles för nära, det bara retar inom mig. ikväll blir det antagligen att dra ut med kristine och älskling som chaufför. kan bli kul? KOMMER BLI KUL! får se vad kvällen bjuder på i övrigt. 
 
imorgon drar mami och papi till k-town på star boyz och då kommer mormor och morfar upp. även salasso hänger på. mys! får se vart jag och älskling sover då. 
 
söndag har jag inte planerat men hoppas på en heldag i sängen och mysa med älskling. 
 
men nu slutar snart min lektion och då ska ja styra stegen mot matsalen och äta nåt för jag är hungrig så jag döööööör. tjingeling!

myspys

efter skolan va ja hemma och duschade sen blev det mys med systrarna holm med sallad, godsaker och massa prat. ni är att för bra ni! morgon dagen ska spenderas med kristine, känns som en bra början på helgen, tack o hej!


idag är en sån "jag vill ha- dag"

jag vill flytta hemifrån
jag vill åka till turkiet
jag vill ha sommarlov
jag vill ha en nystart
jag vill sova
jag vill ha en kattunge
jag vill ha långt hår
jag vill ha riktigt mycket pengar
jag vill ha hem min bästa kompis
jag vill prata med henne
jag vill att hon ska bli frisk
jag vill att allt ska bli som vanligt igen..

finns inget jag önskar så mycket som de 4 sista..

you can walk straight through hell with a smile

smått förkyld, astrött och frusen går man och lägger sig nu och får se om jag befinner mig i skolan imorgon eller inte. dagen har väl varit allmänt bra, varit slö pga en förkylning dock. men allt blir lättare med min andra hälft med same name. lägger mig på älsklings bröst nu och vilar upp mig från de äckliga bassiluskerna nu, godnatt & hejdå!


hon sa 'ciitos' för alltid, jag sa alls ingen orsak

nej jag måste säga att jag är nöjd med hur läget är just nu, mina framtidsplaner ligger klara och framför mig, en underbar pojkvän, underbara vänner och en osannolikt bra familj och släkt. klart, det går tankar till dig varje dag och det är slitsamt men jag kämpar för dig min bästa! nej jag är nöjd med allt nu. läskigt är det klart det är men jag är väldigt förväntansfull!

framtiden och bortom

kan just ha gjort det värsta eller bästa valet i hela mitt liv. känns väldigt konstigt, spännande och läskigt. men nu är det helt gjort, ingen återvändo. fast det är klart det finns men man kan ju inte ändra sig förens man testat det. 
 

snosis

jag älskar dig över allt!


underbart

kvällen igår var oslagbar med bra kompisar


mitt liv är mitt

jag börjar bli så jävla trött på att alla ska hålla en sån jävla koll på en, speciellt du. så jävla trött på att jag inte ska kunna leva mitt eget liv. ska inte kunna skämta med mina kompisar, läs kompisar, utan att det ska bli diskussion. för fan, du får väl acceptera mig som jag är. är det så svårt så behöver du inte stanna kvar i mitt liv. det man inte vill veta något om det ska man inte heller ta reda på. lär dig det lilla vän. annars är det du såom får stå kvar och jag som går vidare. 
 
sen finns det ju vissa andra som också ska lära sig att växa upp. fan så moget att bara hålla käften och ignorera också. kom istället och säg vad problemet är. rätt så intressant att det kunde vända över natten. men börjar bli trött på det nu, ska ni bete er så så kommer inte jag anstränga mig heller, har kompisar som är bättre än er. de hånar inte, fryser inte ut och där kan man i alla fall vara fler än två stycken. men tål ni inte det så då är det skitsamma men kom förfan och säg det i alla fall. men nu är jag så jävla sur och taggad på folks jävla idioti så jag tänker inte ens låta detta störa mig, för jag har en fan så större anledning att gå vidare.