hejhejhallå

sitter på religion osv. fick reda på prov, gick bra osv, "påklunch" dag osv, gott osv. ska väl till danspalatset och kika senare så man får träffa lillie osv.. känner att mitt liv bara gå vidare osv.... hejdåååå

sovkompis

sover hos kristine inatt, imorgon skola sen helg, riktigt bra de här! nu ska vi ta och lägga oss och se på en skräckis, godnatt!


religion

jag har absolut inget att skriva om, tråkig som jag är. börjar i alla fall närma sig påsklov och elmia nu. åh, taggad till tusen ja! kommer även närmare gyllene tider i mariebergsskogen till sommaren och närmare turkiet i augusti och även närmare att fylla 18 nästa år. kommer bara närmare och närmare till allting som jag längtar efter, fast mest längtar jag nog efter sommaren.

usch

varenda gång det närmar sig måndag eller är måndag så kommer det upp en massa bilder eller statusar om att det är måndag och en ny vecka osv.. ja vi har fattat det allihopa utan era bilder och statusar. hur klarade ni er innan facebook och instagram? gick ni runt till alla och sa att det var måndag då eller? lite störande så, vi kan veckodagarna utan era uppladdningar. pusshej!


välkommen ut babe


bara du <3

det var inte såhär jag hade föreställt mig att det skulle sluta


ask.fm

gå in på min ask och ställ frågor vetja, länk dit finns när du trycker på ask. kom igen nu!

melodifestivalen

det finns en grej som ja funderat och stört mig på i flera år i melodifestivalen. varför ska vi ha en internationell jury som ska va med och bestämma och till råga på allt få sista ordet. är det inte vi som svenska invånare som ska få rösta fram sveriges bidrag till eurovision? varför ska då en massa andra länder också få va med och säga sitt? det är ju vi som ska bli representerade av det bidraget inte dom. igår t.ex så stod yohio som stor vinnare av svenska folket men så röstar den internationella juryn och då går robin stjernberg och vinner?! vart fan tog det bidrag som vi, svenska folket, röstade fram vägen?! jo han vann inte för att en massa andra länder kom och sa att robin skulle vinna ist. alla tycker väl att "jo det är bra för då får ju alla länder visa vad för musikstil som skulle gå hem där". bullshit säger jag! finns ingenting som visar att det gått bättre för sverige i eurovision efter att vi började med sånt system. jag blir så sjukt irriterad och besviken på detta varje år, tycker inte längre att vår melodifestival är vår längre utan den har blivit hela världens...


resursdagar

nu tar jag helg, förhoppningsvis..


pappa, ge mig

skulle så gärna vilja ha nu på vårkanten, ge mig!
 

jag berättar allt men säger ingenting

så otroligt trött på att bara fått vänta på dig så nu tar jag steget bort och bryter mig loss. du finns inte kvar i min kontaktlista och inte på min facebook och vet du vad? det sorgliga är att det inte märks någon skillnad på när du fanns där och nu när du är borta. ganska sorgligt hur du kan byta ut en vän mot kärlek för en stund men är det så du vill ha det så är det så du får det. congrats, du är helt utsuddad nu. 
 
jag har väldigt många gånger blivit väldigt faschinerad av hur låga människor kan bli. bästa vänner som skriver till sina vänners pojkvänner/flickvänner/ex, kompisar som bara behandlar sina kompisar för slit och släng och sedan inte tror att det kommer bli några konsekvenser, att man bara kan komma och gå som man vill. men fan människa tänk över hur fan du beter dig, tänk över vilka konsekvenser dina handligar kommer få. eller vill du sitta där om ett tag med ånger i ditt sinne? men det är väl det att vi är just människor som gör att vi gör sådana misstag som vi gör, men det är stor skillnad på att göra ett misstag en gång och att sen göra om det igen. när man gör om det gång på gång så är det inget misstag längre. 
 

bästa vän


Gooooodmorgon

vaken och utvilad. fortfarande ont i benen men det går. ligger i sängen och njuter av mina sista lediga 48 timmar. kikar på pretty little liars och saknar min älskling. sov ifrån honom inatt så de kändes lite konstigt.

fick mina ögonskuggor igår också och känner mig som världens lyckligaste tjej, dom är underbara osv. 100 % nöjd :)


uppe med tuppen

då var man uppe och snart redo idag blir det en heldag i branäs med pappa och en "familj-kompis". känner mig inte värst taggad nu men blir nog bättre när man väl är där. hörs sen!