rapport innan utgång

sitter hemma, precis gjort mig i ordning och laddar upp för en förhoppningsvis trevlig valborgsnatt. börjar kvällen i en lägenhet i Torsby iaf så får vi se vart vägen bär sen, ha en bra kväll och var rädda om er, puss!


valborg

hej mina söta vänner. idag är det valborg och det ska man väl ut och "fira" ikväll. majbrasa och hela köret på kollsberg häri torsby, egentligen inte ett skit att gå på så därför går jag inte dit heller. det enda som händer där är en kör som sjunger, brasan tänds och vid 10 är det fyrverkerier plus att det regnar nästan varje år så nej tack till majbrasefirande i torsby. får se om jag ens ska ut då man inte har nåt ställe att ta vägen till. så bara att hoppas på att älskling får chaufför på bilen så man kan åka i den ikväll annars är det bara att hoppas på att någon söt liten kompis drar med mig nånstans (a)

pusshej!

kärlek

spenderar min kväll med den bästa filmen i världen! all kärlek till människorna som gav mig denna underbara skapelse!


hejsan mina små

sitter på engelska och pratar lite inför nationella nästa vecka. lite nervös hej. men de ska väl gå bra det med hoppas vi på. idag är jag astrött! antar att jag inte sovit som jag skulle inatt eftersom jag bara kunde sova på en sida. who knows? men trött är jag iaf! ska sätta mig och vara lite flitig nu, hejdåe

dålig

jag är så dålig på att blogga, förlåt mig.. men haft fullt upp med 4 prov denna vecka och en massa saker inimellan. var till la rose igår och tog ett nytt hål i örat, blev en tragus! jättenöjd och var inte alls så farligt som jag trodde! bild nedanför om ni inte vet vart en traguspiercing sitter. skriver sen, puss!

I'm in love

åh fått mina earpods idag, lyckan är total! ♡


hej

ville bara kika in och säga att den här dagen är den värsta mest värdelösa dagen på länge, ett jäkla helvete, tack för mig! puss

haej

sitter på religion och är allmänt tom bara, varken glad/arg/ledsen, varken trött/pigg så bara allmänt tom, men de skadar mig inte de heller. haha. måste lägga bort datorn nu för att läraren ska läsa 'buddhas första predikan' haha, hej så länge!

haha knäppisar

ni är bara för bra ♡


dagen snart slut

sista lektionen sen så hämtar pappa mig och bär det hem och SOVA! jag seriöst satt och sov i morse för att jag var så trött. det var något av det värsta jag varit med om, verkligen jättehemskt. det funderas även på om jag ska åka till älskade kusselin i helgen, får se vad mammsen och pappsen säger, hoppas!

usch

sitter på samhälle och tänker över det otroligt hemska som hände igår kväll. ni har väl hört om det, bomberna som sprängdes under ett maraton i boston. varför ska folk göra sådana jävla sattyg? varför döda en massa människor, hur sjuka är inte vissa? usch, alla mina tankar går till dem i boston idag.

hej min kära

satt och kollade på fantasterna förut och det är ju helt sick hur dom kan så himla mycket! dock var det väldigt kul att se, jag tycker att michael jackson är en helt sjukt bra artist! eller ja, va.. tragiskt nog. men jaja, ska snart sätta mig och kika på 112 aina, sååååå min humor! åh, älska! haha, vi hörs imorgon mina älskade, puss!
 
 

skaffat en ny design för er skull..

.. så vad tycker ni?

hello monday

tillbaka i skolbänken för ännu en vecka. känns ljuvligt va? njae, inte jätte. sitter på samhällslektionen och kollar på en direktsändning där regeringen har vårbudget. haha great day! hörs sen babes, hejda!

historia har helt plötsligt blivit väldigt intressant

men tanke på den snygga praktikanten vi fått så har historia helt plötsligt blivit väldigt intressant. fast hur mycket hör man av det han säger egentligen? rawr, nomnomnom :3

let her go

only know you love her when you let her go

bara att fortsätta på autopilot

jag bär min mask så bra så jag nästan lurar mig själv snart. ingen verkar misstänka att något är fel eller se smärtan bakom leendet. jag undrar fortfarande om det var rätt eller fel, jag kanske bara inbillade mig att det var så. eller så är det precis som det känns men att jag bara inte vill inse det för att det skulle göra för ont att förlora dig. jag vet inte vart det här leder, jag vet bara att jag måste ta ett beslut som kommer förändra mitt liv och det kommer kanske göra så att jag kan ångra mig hela livet. jag vill inte ta dessa beslut, kan inte bara någon ta beslutet åt mig så vet jag att jag inte har något annat val även fast det skulle göra ont så skulle det vara så himla mycket lättare. men med tanke på allt som utspelade sig på några få timmar så känns det som om du redan är ute ur mitt liv. 
 
att jag lyckats hålla tårarna inne hittills är helt otroligt
 

med det här inlägget är jag inte ute efter medlidande, jag behöver bara ett ställe att få skriva av mig på.

<3

om allt bara fick va som de ska
 


john tucker must die

en så jävla bra film, en must see!

pretty little liars

måste bara få visa er en bild på en av de snyggaste i världen, ack så snygg! hon medverkar i tv-serien pretty little liars/pll, där spelar hon emily fields.om ni inte kollar på det, börja!
 
 
shay mitchell 

tuesday i guess

hallo mina kära. ville bara kika in och säga hej! sitter återigen på samhällslektion och vi har just gjort en låtsasauktion för att vi skulle kunna förstå efterfrågan på marknaden. ska fortsätta anteckna nu, hey ho!

ouch

jag har bajsont i mina fötter, nya skor är inte så himla kul ibland. så här ser dem ut förresten. 
 

back to schoooool, again

sitter på samhäll och jobbar med samhällsekonomi. veckans första lektion och även första lektionen efter lovet. känns lite sådär, skönt att komma in i rutin igen men fasen va trött jag är! satt med älskling hos stoffe igår och kikade på maria wern så klockan drog snabbt iväg. vid klockan tolv igår låg jag och vred mig fram och tillbaka och kunde inte rikitgt komma till ro. under lovet har jag gjort en hel del. varit och ätit påskmiddag med släkten, varit t elmia (for the first time guys). det var awesome. på dagen gick man runt och kollade på het otroliga bilar, billjud osv. på kvällen var det fest och jävlar i min lilla låda va folk de va! aldrig sett så många bilar i hela mitt liv. kvällen slutade tidigt pga lite incidenter. men i helhet var det väldigt roligt. under veckan har jag typ inte gjort något alls. igår var jag till charlottenberg med familjen. jag övningskörde dit och hem.
blev lite fynd;
-> Nya converse, höga, navyblue.
-> Ny vårjacka, didrikson.
-> Ny sportbehå, kommer inte ihåg märket.
-> Ny vattenflaska, en rosa och lila :>, adidas.

det var mitt lov typ, pusshej och nyp i stjärten!