14/12

precis slutat skolan så sitter och väntar på att älskling ska komma så ska jag dra mig till karlstad med honom och fina vänner. blir att leta någonting att ha på mig på julafton och även kolla lite gällande farmor, farfar, mormor och morfars julklapp. vi hörs sen sötnosar, puss!

j*vla skolj*vel

blir så jävla arg när lärare försöker sätta skolarbete på ett jullov. vafan tänker dom på? det är jul, nyår och sen fyller jag år.. jag har 3 veckor på mig för det.. hur fan ska ja hinna med skolarbete mitt i den skiten? fyfan, idiotsaker.

12-12-12 <3

det "hemliga uppdraget" jag var på idag var ett bröllop, ett suprise bröllop. jättefint hemma-bröllop ute, fick massa fina bilder. kanske kan lägga ut någon dag, nu säger jag godnatt efter en eftermiddag och kväll i arvika, puss!


less is more

sitter och jobbar med en muntlig bokredovisning jag har imorgon, snark


friskis

intar nu sängläge efter en promenad på 45 minuter. blir att se på dagens avsnitt av julkalendern, snos och köss!


måndag 17:53

mina hello kitty pojkar <3


bilder från helgen


10/12

ursäkta för jättedålig bloggning. men fett-appen på iphone har krånglat utan dess like. inte ens tagit mig in på skiten! men ska göra en sammanfattning. i fredags var ja bara hemma, la mig "tidigt" eftersom ja skulle åka tåg t karlstad tidigt på lördagmorgon.
gick upp 06.30 lördagmorgon, GICK ned till station 07.05 men eftersom elin försovit sig så fick ja GÅ hem igen också åkte vi med andreas ned ist. en heldag med shopping och min favvobrud va jämt precis vad ja behövde kände jag. alla julklappar klara plus en liten julklapp till mig själv. pepparkakste, nomnom. sedan åkte vi hem och ja somnade jämt direkt. hoppas alla blir nöjda med sina julklappar.
igår hade jag en ordentlig sov- och mysmorgon med älskling ända tills runt kl.12, mysigast på länge. igår hade jag och älskling varit tillsammans i 1 år och 9 månader också. usch va snabbt tiden går! älskar min snutt!

jag har även gjort en radikal förändring genom att ja klippt lugg. puss på er! kom ihåg varför jag inte bloggar. appens fel.

4/12

julen närmar sig, 20 dagar kvar och även 1 MÅNAD KVAR TILLS MIN FÖDELSEDAG! wihoo! 
 
får mig att minnas innan jag och andreas blev tillsammans så tyckte han ju om mig, som ni vet antar jag? då kommer jag ihåg ett år, nån dag innan jul då han bad mig att komma ner till skolan nedanför mig och träffa honom för han hade något till mig. ja gick ned och då hade han köpt en julklapp till mig.. ett prydnadshjärta som det stod: finns för dig. och en doftgran från hans traktor med två gulliga texter på varsin sida. åh, ja blev så lycklig. och en annan gång, jämt efter ett bråk så kom han hem till mig och satt i bilen utanför, ringde till mig och bad mig komma ut för han hade en grej till mig. först vägrade jag men gav till slut med mig och gick ut. han kliver ur bilen ger mig ett konformat paket, kramar mig, säger förlåt och åker. går in och öppnar, där i låg en jättestor vackrer ros med ett litet kort. kommer inte ihåg vad det stod i kortet men har det hemma i lådan. 
 
jag har världens bästa pojkvän, så sjukt glad över att han är min!
 

skolfan

har en inlämningsuppgift gällande barack obama och mitt romney. det går trögt! ingen söt själ som har lust att hjälpa en irriterad brud. spyr på allt det här, hej kom och hjälp mig. städa på rummet måste jag också. till helgen blire karlstad med en underbar brutta.

tv-mys

sitter och kollar på ett tv-program om transsexuella på tv3, ganska fascinerande. blir så himla stolt över att folk vågar stå för vilka dem är och att de förverkligar sina drömmar om att bli det andra könet. jo visst, jag tycker också det är något som är svårt att hantera, vad man ska säga, kalla osv.. men jag blir så glad över att vi lever i en så accepterande värld som vi gör. jag vet att om jag skulle va sån (som ja inte är) så skulle mina föräldrar acceptera det. och jag önskat att alla skulle kunna få ha sådana accepterande föräldrar men tyvärr så är det många som inte har det. många lever i sådana här instängda ställen som i torsby t.ex. här är alla så rädda för allt som är annorlunda. bi, bög, lesbisk eller transa.. sådant skulle inte kunna accepteras att de visades öppet på torsby. folk skulle vända sig om och kolla som om de aldrig sett kärlek förut. kärlek som kärlek, 'right?

visst alla får ha sin åsikt och tycka vad dem vill, yttrandefrihet. men alla ska få va som dem vill också, utan att bli kränkta, mänskliga rättigheter. så snälla sluta va så dömande. om ni nu läst hela texten, thanks! hoppas ja får någon att tänka om iaf.


3/12

sitter just nu på franska och efter det här så ska vi jobba in matten och får sluta 1 timme tidigare! great! inställd samhäll och ska jobba med uppgifter på itslearning, men vet dock fan inte vad man ska göra. också great. när ja slutar kommer älskling och hämtar mig så jag får mysa lite med honom, känner mig som en annan liten fjortis just nu men men, måste ju får va lite kär så. mina kompisar vet nog vad ja menar med fjortis. haha, kyss

21 dagar till jul..

sitter i skolan andra lektionen och precis sett på dagens avsnitt av julkalendern. blir att öppna luckan när jag kommer hem. skulle ju bara va skit om ja hade öppnat imorse och sett luckan. då skulle ju allt varit lite konstigt. haha, nej nu ska ja återgå till mitt jävla skrivande om vindkraft. 

1:a advent

vaknade av att älskling kom med frukost på sängen, lite smågulligt. gjorde mig i ordning, tog älskling under armen och drog på skyltsöndag, iskallt! så nu är ja hemma, värmer mig i sängen efter adventsfika. snart kommer elin och bakar pepparkakor med mig, puss på bra dag!


mysiga julkänsla godnatt

nu säger jag godnatt efter en underbart mysig dag. imorgon fortsätter det, måndag skolfan.. men nu är det bara 19 dagar kvar till lov, sköööön...t

snart en månad kvar tills jag blir ännu ett år äldre också, och ett år närmare det älskade körkortet.. 17 vintrar gammal. kyss på nä och godnatt på lilla oleby i torsby


förväntansfull barnunge

känner mig som den 6-åring man var en gång i tiden, helt i extas när det blev den 1:a december om julkalendern började. enda skillnaden är att när ja va 6 så hade ja paketkalender också. barnunge på nytt, check! man kanske inte behöver växa upp alla gånger? inte gällande allt iaf.


juldoft i hela huset

spenderat 6 timmar med att baka lussekatter och pepparkakor, imorgon fortsätter vi igen. åh du härliga juletid! har tyvärr inga bilder på mobilen utan bara på kameran, och har ju ingen dator som många vet, så kanske kan fixa en bild sen, puss!


1:a december

1:a december, snö utanför älsklings fönster och julkalendern! Nu börjar årets mest underbara tid närma sig, åh! nu bär det hem för att baka pepparkakor av hemmagjord deg och lussekatter! imorgon är det 1:a advent och skyltsöndag i lilla Torsby! ciao så länge