fml

totalt ovärd dag idag med bara 1 FUCKING lektion och den mitt på dagen så kunde inte åka hem heller.. fyfan.
tur att du finns gumman.


matmor

gud va ja kan ibland, gjorde cupcakes för första gången och blev ytterst nöjd. verkade dem som åt också :)


sjukt skönt

sitter och slappar, ser på true blood. skönt livet är! klutar ut present t älskling på vår två års dag också, alla hjärtans dag är dock lite klurigt. men ska väl hitta nåt bra då också :)


raaaaaast

fin dag idag, började 08.15 hade en lektion och sen håltimme mellan 09.15-12.45. idag känns det skönt att bo i Torsby. håltimmar är ett satyg :(

fint att vakna upp med den hunden i ansiktet, haha


planer framöver

var hemma hos hampus med älskling igår och bokade hotell till elmia i år. så nu är det klappat och klart. bil, chaufför, sällskap och hotell, check! känns bra nu, ska bli mys att åka iväg med bra kompisar, elmia 2013 here i come.. eller om några månader iaf (a)

födelsedag.. igen

fick min försenade födelsedagspresent av älsklings familj idag, jättenöjd! cupcake mix, cupcake kit och presentkortpå la rose. perfekta presenter! :)


smärta mina vänner

jag har något så vidunderligt ont i mina nedre smalben så det är fan inte sant, får se om jag tar mig ned för trappen, kanske kan bli intressant det här, haha :) är ganska svullen, typ helt vattenfylld, haha. inte skidor igen på ett tag iaf :)


godnatt bloggen

nu lägger sig en emelie med huvudvärk och väldigt ömma svullna fötter och nedre smalben, men överlevde gjorde vi, puss och godnatt.

ps. avslutar även med en alldeles för klockren och rolig bild ds.


lördagsmorgon

blev ingen fest igår, men skidor ikväll blire.

hade sällskap vid frukosten imorse iaf :)


dom år som gått och alla framöver

idag har varit en sån där jobbig dag igen med massa tankar på dig, saknar & älskar dig!

vet att det är en lång resa men finns för dig hela resan och resten av livet


nervös

försöker mig på fransk manikyr för första gången :)


fredagkväll när du och jag får va tillsammans

frågan ä om man ska dra på fest ikväll eller va hemma. får se vad beslutet blir. imorgon blir det att åka skidor iaf.

family guy

sitter i soffan och väntar på älskling, sen blir det ett träningspass och en efterlängtad nattsömn. imorgon fredag, sen helg. sovmorgon, here i come


nynoppade ögonbryn


rally

kom på att ja glömt att visa er bilder från när jag va på rally i helgen, varsågod; 
 

dom blevsnedden men..

 

myskvällis

ser på 'mia på grötö' med älskling, pappi och broder. älskar veckodagar då man inte har något skolarbete att göra och kan mysa med familjen i soffan på kvällen och sen bara göra sig i ordning för natten och krypa ned med älskling i sängen. även beställt mig tid för noppning av mina ögonbryn och nya skor, en bra dag helt enkelt. till helgen blir det antagligen skidåkning med pappi och broder. en mysig vinterdag/kväll helt enkelt. kyss på rumpan


träna träna träna

usch hatar att vara sådär halvt förkyld när man vill träna.. men om mamma förbjuder så gör hon. jag är ju en lydig dotter som lyder såatt. lägger mig och läser 'fatta eld' ikväll så tränar ja imorgon ist, haha!


bästavän

ja saknar dig bästis..

när alla vänner är som ljus, ljus som brinner ut

vet inte hur allt är på väg att bli. ska man behöva sitta och vänta på att såkallade vänner bara ska höra av sig när dom behöver hjälp med nåt men aldrig annars. jag är inte intresserad av vänskap med nån/några som bara hör av sig nån gång ibland och aldrig för att bara umgås. de ska alltid få ut nåt av det.. usch, blir så ledsen av sånt. jag är ingen jävla slit och släng grej att plocka fram ibland. kan vi inte va kompisar annars så får ni göra allt annat själva också..

mitt liv går på autopilot

måste bara få skriva att början på 2013 har varit ett jävla helvete för mig.. inget är som det ska, allt är upp och ned och inget är varken bak eller fram. inget i mitt liv är som det ska, känns som om jag går i ett tomt skal bara. jag vet varken ja eller nej, bak eller fram. jag går på autopilot. hela mitt liv vändes upp och ned och inget är som det brukar. det värsta är att inte kunna prata med någon om det förutom med familjen. tankarna kommer på nätterna och jag kan ligga i timmar  och fundera på frågor som jag inte kan få svar på, slutar alltid med att ja somnar i tårar. varför ska livet va såhär.. såhär orättvist? jag vill inte, jag vill spola tillbaka tiden men va spelar det för roll, finns ingen chans i världen att jag skulle kunna förändra det som skulle hända ändå. men jag får helt enkelt fortsätta på autopilot, sätta på mig masken och fortsätta som ingenting. en dag kommer det bli bra, men det är en lång väg dit..

blööhh

tillbaka till skolan igen. fyfan, drygt och underbart... drar i gång hårt direkt, orkar inte... men men får väl står ut, blir så jävla trött på vissa personer bara.. usch nej nu vill ja inte tänka mer på det, bajs bajs (mogen chey)

jeg er ikke den du tror du vet..

sitter på mitt rum och lyssnar på musik i min ensamhet och blev tänknas på det här med hur mycket äkta vänskap betyder. min allra bästa kompis har jag känt i nästan 11 år. vi träffas sällan och hörs inte dagligen men jag vet ändå att hon finns där hela tiden. just nu har hon åkt på en ordentlig körtelfeber och jag såg det liksom som självklart att åka dit med en blomma och choklad som plåster på såren och önska att jag hoppas att hon kryar på sig, och gissa vad? hon blev jätterörd. så hur bra kompisar man är så tror jag ändå att man blir förvånad över hur mycket vissa bryr sig om en. jag skulle nog helt ärligt aldrig förvänta mig något sånt om det var jag själv. men jag tycker att det är viktigt att visa att man bryr sig. hon betyder allt för mig och är en stor del i mitt liv. jag har nog aldrig sagt det så och säger alldeles för sällan hur mycket hon betyder. men hon är verkligen världens bästa! hur läget än varit och hur våra vägar delat sig så har vi ändå stått bredvid varandra.

jag har många gångar tänkt att 'jag har ingen riktig bästa vän, en sån som man berättar allt för, osv.' men när jag tänker efter så har jag en ännu bättre vän fast på ett helt annat sätt. vi är olika som natt och dag men ändå står vi fast vid varandra som jing och jang.

jag älskar dig bästa f

bra dag

fyfan va bra det känns nu. beställt en ny plattång/locktång (i ett), värmeskydd och ett paket med kläder från hm. känns lagomt skönt. älskar att få paket! så nu är det bara att vänta. imorgon kommer det fler släktingar och gratulerar mig så imorgon blir det tårta för första gången i år, haha. kyss och hejdå

gårdagem var A W E S O M E

igår fyllde jag år som sagt var, fick ett jättefint halsband av min älskling, en ny dator av mamma, pappa och lillebror. awesome, en compaq med windows 8. jämt totalt helgrymt är det! fortfarande inte lärt mig ens hälften men :$ skönt att ha dator igen iaf, och en stor till råga på allt. på kvällen hade jag tjejmiddag också förresten. jättemysigt. lite nervöst med maten och så dock då ja gjorde det själv osv.. men verkade bli godkänt iaf.

nu väntas mormor och morfar så puss på er så hörs vi sen!

FUCKIN' seventeen baby

äju min födelsedag idag, grymt! fick en helt ny dator, överlycklig! så nu kan ja blogga efter ordning igen. windows 8 är ju lite grymt också. precis som att va inne på en teleflon. hör av mig sen, ciao.

but i just can not escape

ibland är livet bara jobbigt och konstigt


3/1

officiellt bara en dag kvar tills min jävla födelsedag! längtar bara lite så. på kvällen så blir det tjejmiddag med mina fina brudar. massa skitsnack och god mat förhoppningsvis. men nu så äre sängen och film med älskling som gäller! puss på nä


1/1 snart 2/1 2.0.1.3

hej bloggat som en jävla sten. ingenting alltså. men ska försöka ändra mig. kan inte fatta att det är FUCKING 2 0 1 3 nu. 2012 bara flög förbi ju, snart 17 bast, snart 22 månader med älskling. livet är att bra. nyår var som de va, både kul och inte kul. bara ett jävla kaos, fyfaaaan vilken jävla flippad "fest" alla va helt konstiga eller nåt.. hmh, linn, sebastian, stoffis och älskling fanns iaf där så det var något positivt med kvällen. åh mysis vid 12 slaget när man kan kramas med sina favorit killar. nu satsar vi på att göra 2013 till ett så bra år som möjligt. därför tar jag natten nu med älskling bredvid mig och men in black 3 på tv:n. en dag närmare min FUCKING födelsedag, seventeen baby! PusS oCh GodNaTt