fredagsmyyyyyys

engelska men snart äre slut på skiten för veckan och äntligen helg med julbak och mys. historiaprovet gick väl bättere än väntat iaf. yes det va allt för mig just nu, köss på nä

fortsatta studier

var och pratade med studievägledaren idag och fyfan, dra åt helvete. va krångligt allt blev nu.. ska behöva och ha A i allt nästan, behöva välja till många ämnen jag inte vill också pågår det jag vill gå i 4 och ½ år till. som i tidigare inlägg, jag vill inte växa upp.

f u c k

hatar livet just nu, vill inte växa upp..

26 dagar till jesu födelse

som sagt, 26 dagar till jul och julkänslorna bara sprudlar! här i lilla värmland snöar det för fullt och har gjort nästan hela dagen. så perfekt att de snöar nu, lagomt till skyltsöndan till helgen. det är något som infaller varje år första advent då alla affärer har öppet speciellt länge, det är ordlekar med paket i skyltfönstrena, det säljs korv, pepparkakor, hembakat, julgranar, julkransar och massa tomtar i torsby som har med sig säckar med leksaker så barnen får köpa för 10 eller 20 kronor. något av det mysigaste som infaller i torsby innan jul. alltså, helt perfekt med en vit skyltsöndag. bakade pepparkakor i helgen och nu till lördagen så blir det att baka mer pepparkakor och även lussekatter, åh juldoft du är så välkommen! satte även upp julstakar, julstjärnor och sånt igår, mysfaktorn va hög! första advent till helgen också och nu jävlar kommer dagarna bara flyga förbi. lite panik när jag tänker på att jag bara har en julklapp klar, men vi ska väl avklara det också med en julshoppingtur till stora staden karlstad. åh, jag är så jävla exalterad över jul. ska även sätta mig och skicka julkort nån dag till nära och kära. mys på hög nivå! här har ni mitt väldig outvecklade jullovs-schema.

20 dec - sluta skolan

12 dec - hemligt uppdrag

13 dec - lucia, vart?

24 dec - julafton med mormor och morfar (11 dagar till födelsedag)

31 dec - nyår, vart? med vem?

3 jan - kusin jakob fyller år

4 jan - jag 17 år, woopwoop

12 jan - pappa fyller år

 

fa-aan måste komma ihåg att köpa chokladkalender och tv-julkalender också, påminnelse till mig själv!


onsdag 12:14

de syns inte så bra men de snöar, underbart


alla har vi fallit nån gång i trans, fått känna denna värmen av sann romans..

jag är så himla förvirrad, du struntar i mig, du kollar på mig, du pratar med mig men ändå vill du inte vara med mig, umgås med mig eller visa något som helst intresse för mig. nu vill jag faktiskt att du säger till mig vad fan det är du vill. jag skulle kunna vrida mig ut och in för din skull, endast för din jävla skull men du driver mig till vansinne. varför måste du göra allt så svårt. du ger mig all uppmärksamhet jag någonsin önskat varenda gång du är full men i nyktert tillstånd glömmer du bort att jag ens existerar. berätta för mig vad fan jag ska göra, hur jag ska kunna duga nån gång. jag förstår att där är svårt och jag kommer aldrig kräva nåt, men jag får dig inte ut ur mitt huvud. kan man inte få känna att man bara räcker till, bara helt utan att behöva anstränga sig, utan att springa efter dig som en hund. skulle bara kännas bättre om du kunde höra av dig så jag slipper sitta och tjata
 
vad är det för felmig?

måndag 15:41

fin helg med fina vänner, fredag va väl bra, lördag öppet hus i skolan, lördag kväll vare fest, festen va fin, lördag natt ragg i Torsby, söndag, bakade pepparkakor och de kändes att festen i lördags va fin. idag är ja ledig och har det riktigt chill. imorgon ett till jävla matteprov och till helgen första advent, lussekatter och pepparkaksbak. puss på er!


lördag 07:46

gooooooodmorgon! idag är det öppet hus på min skola mellan 10.00-14.00 så ja tycker ni kan masa er dit och kika på de olika programmen på stjerneskolan.

vad jag gör vaken nu är en helt annan fråga, alarmet ringde och nu ligger jag här. bloggar för er skulle, kollar på min sovande ängel här bredvid, checkar fb och ig men händer inte direkt nåt klockan tio i åtta på en lördagsmorgon. nej ska försöka lägga mig och vila en sväng till så hörs vi den, tjohopp!


dag 9 och dag 10.

dag 9 - dessa killar faller jag för
jag faller nog inte för nån speciell typ. för mig är det viktigaste att de har ett bra sätt, bryr sig om mig, vill mitt bästa och inte går sin egna väg och är otrogen också vidare. en persons utseende påverkas av personens sätt det bara är så. om du då älskar någon så bekommer den personen den finaste i världen för dig. och när det gäller killar så är det vitkigt för mig att jag är den tjej han visar för sina föräldrar inte för sin säng och att jag är den enda tjejen, jag vill va den han vill vakna upp bredvid varje dag resten av livet inte den han vill gå till sängs med. så allt annat är bara en siffra, så sluta döm så hårt hörreni. ålderskillnad ja men big deal, det är ändå inte ert problem. trivs personerna i fråga i förhållandet så är väl det det enda viktiga? det är fyra år mellan mig och min andreas men lider jag av det? nej det gör jag inte och vi har varit tillsammans i snart 2 år. jag ska säga er att jag känner inte av åldersskillnaden. tror jag pratar för alla som har förhållanden med åldersskillnad när jag säger att ett förhållande består av två personer. ni som inte kan räkna, dra åt helvete, ni som stör er på det, don't mind saying it och som sagt var, ålder är bara en siffra. glöm aldrig det!
 
dag 10 - någon jag vill byta liv med en dag och varför
jag tänker inte va som många andra här och skriva om nån kändis osv.. jag skulle vilja byta liv med en kille för en dag. skulle va roligt att höra vad killarna pratar om, vad de säger om tjejerna och allt överhuvudtaget. har många gånger ända sen jag gick i 1:an typ tänkt på hur de skulle va att byta liv med en kille för en dag, höra vad de pratar om i omklädningsrummet, nyfiken som jag är så skulle jag vilja snoka lite i killarnas tankar. helst nån äldre. grymt att nästa dag vara sig själv igen och veta precis vad killar tycker och tänker om alla oss. kanske kan bli en riktig kärleksgud efteråt och matcha ihop en massa folk i skolan. blir världens kärleksnäste. fan va grymt!
 
nu är jag klar, fan va grym jag är.. ganska kul men inget jag skulle göra varje dag.

torsdag 14:38

äntligen hemma och med det så får ni en bild så skriver ja sen igen. jag vet att jag är jättedålig på att blogga just nu men är ganska värdelös på att skriva intressanta saker just nu.


torsdag 09:32

nytt schema idag och även ett nytt ämne. religion med en helt ny lärare. har precis börjat för har varit på elevkårspresentation i frykenskolans aula. har varit underbart skönt med resursdagar iaf. måste sluta nu, hej!

tisdag 16:33

påväg hem efter att fått tag i de vi skulle, träffat min gammelmorfar, farmor, mormor, morfar och mormor & morfars underbara hund. idag är en bra dag helt enkelt. men saknar min emelie, vart fan är du kärring?!


tisdag 11:04

hej, nu lovar jag att vara tillbaka! klarade äntligen detta matteprovet idag, med bara två fel, alldeles överlycklig! och ska snart med älskling till en skrot i arvika, här har ni dagens facelook och outfit. puss


lördag 17:24

okej ja bloggar jättedåligt men har bloggtorka.. skriver sen igen


dag 8 - detta är jag beroende av

det är nog min pojkvän, skulle kunna sitta och snosa in hans doft hela dagarna. han är som min drog, min sniffdrog. hans kärlek driver mig att fortsätta framåt varje dag i mitt liv på en krokig grusväg. han hjälper mig genom allting, han stöttar mig, skyddar mig och ställer upp för mig. jag skulle inte kunna klara mig utan honom.. har aldrig kunnat gjort, inte ens innan vi blev tillsammans. vi var bra kompisar i flera år innan det blev nåt, han hade känslor för mig och jag hade inte sådana känslor för honom. han blev alltså ledsen när jag skrev med andra och jag blev av någon anledning sur när han skrev till andra. vi blev ovänner som hund och katt men drogs alltid tillbaka till varandra även om vi sagt hejdå för alltid, dra åt helvete och en massa andra hemska saker till varandra. men som sagt va, vi "hittade" alltid tillbaka till varandra, eller rättare sagt, drogs till varandra. vi kom aldrig ifrån varandra och det ledde till ett förhållande som snart pågått i 2 års tid. enligt mig så har vårt förhållande allt ett förhållande ska ha, vi stöttar varandra, tar hand om varandra, beter oss som kompisar, syskon, ett gift par och som nykära. jag är alltså beroende av min pojkvän.
 

twilight breaking dawn del 2

okej filmen är slut nu och kan meddela att den va såååååååå bra! får dock inte skriva nåt när mina kompisar ska se den. men verkligen ett tips, se den!! åh, blev helt kär.. kan lätt se den fler gånger! nej men seriöst se de , sååå värt det.


onsdag 18:35

äntligen är stunden jag väntat på här, sitter i biografen och väntar på att filmen ska börja. åh som ja längtat, twilight nu förenas vi igen! alldeles till mig och sjukt stolt över att min pojkvän vill gå med mig på en "tjejfilm". sötaste snosen!


onsdag 15:35

åh äntligen hemma, nu ska jag snart sminka mig, platta håret och göra mig i ordning för bion ikväll. åh myyyyyyys!


onsdag 12:00

åh måste bara få förklara min kärlek till stiftelsen. åh du underbara band och du underbara röst.. dessa texter får mig att ryyyysa. det är nog det bästa som finns att lyssna, bara för det så får ni ett smakprov.

onsdag 11:25

snart börjar franskan och jag är redan trött på allt! vill hem, vill göra mig i ordning, vill på bio, NU!

såg att statistiken börja sjunka, vad håller ni på med, inte glömmer ni väl bort mig inte?

dag 7 - min största dröm

min största dröm är att vinna/spara/få så mycket pengar att jag kan resa jorden runt. åh så underbart, få undersöka alla jorden hörn. och på alla platser jag kan så ska jag träffa delfiner, simma med delfiner och allt som har med delfiner att göra. mitt drömjobb är att bli delfinskötare. ja så min största dröm är att få resa jorden runt.

onsdag 10:00

precis gjort samhällsprovet nu, gick alldeles utmärkt. så nu behöver jag inte tänka mer på detta. surt bara att allt krångla igår så ja inte kunde göra franskauppgifterna. men men nu är samhällen ut världen iaf. snart lunch och då blir det att mumsa fisk, nom nom.

onsdag 08:48

frukost med bästa Emelie, snart träna samhällsprov. nu tar vi hem det här!


onsdag 14/11-12

åh idag smäller det, idag händer det som ja längtat efter så. the epic finale, snälla gud låt dagen gå fort!


onsdag 07:14

vill tack min coola klasskamrat moa ehrén som hjälpte mig byta headerbild på bloggen, tack finis! hennes blogg hittar ni bland mina länkar längre ned i menyn.


tisdag 21:30

precis bytt piercing och känner ett starkt sug efter att ta hål på andra sidan läppen också och skaffa snakebite. åh snälla tomten ge mig! men nu ska ja gå och:
• tvätta bort sminket
• tvätta ansiktet
• smörja så ja blir len som en barnrompa
• borsta tänderna
• och fläta håret
sen är jag fit for sleep. puss och godnatt på er!

ps, bild på nya piercingen. söt näsa och så. ds.


tisdag 17:05

idag har jag:
• fått vaccination
• bokat utvecklingssamtal
• lyssnat musik
• haft lektioner
• skrivit ut samhällsprov papper
• lyssnat mer musik
• varit ute och gått
• tränat prov
• bloggat

nu ska jag träna samhällsprov och vänta på maaaaat.


dag 6 - en sak jag ska göra innan jag dör

som sagt var, en dröm jag har är att innan jag dör så ska jag äga en volvo 164. helst en vinröd eller guldig. åh vilken underbar tanke att få glida runt i en sån skönhet, finns inte en finare bil på jorden! men dom jävlarna börjar ju fan försvinna. jag ska ha en om det så är det sista jag gör! 
så alltså, en sak jag ska göra innan jag dör är att äga och köra en volvo 164.
 
favorit i repris, åh bebis! 
 

tisdag 12:56

sitter återigen i ett studierum och tränar på samhällsprovet, äntligen. börjar om typ en timme så har lite tid på mig om man säger så haha.

tisdag 09:07

jämt kommit t skolan efter att ha tagit hpv vaccination, fyfan.. hatar sprutor men yet 2 to go.. usch, vill inte! nejdå men va inte så farligt, börja bara spänna runt sprutan. jag överlever.


hpv

herregud nu kan ja ju verkligen inte somna när jag kom på att jag ska ta spruta imorgon. yikes! åh snälla kom och klubba ned mig och bedöva mig med lustgas när jag ska ta den, rädd som bara fan! usch sprutjävel. lite ledsen i ögat. fanskap'


måndag 23:18

efter en att säga väldigt händelserik dag så säger jag godnatt ifrån min nybäddade säng, beck på datorn och älskling bredvid.


måndag 18:50

då allt med utskrivning av samhällsuppgiften sket sig så lägger jag mig och läser svenskaboken istället, muntlig redovisning den 12 december så bäst att börja läsa!


måndag 16:38

varit på torsby och kikat i affärer med linda och emelie, lite myspys så. nu så får de väl snart bära hemåt och träna samhäll och även göra lite franska. känns bra nu när skolan börjar komma igång igen! HAHA, nu skoja ja..


måndag 11:24

åh snälla ge mig min drömbil innan jag dör! en Volvo 164.


måndag 10:17

förlåt men glömt att göra listan så här kommer både nummer 4 och 5.
 
 
Dag 4 - Min bästavän - min bästa vän är nog emelie.r, vi fann varandra när vi började på stjerneskolan. inte haft nån direkt kontakt innan man nu är vi som syskon. jag känner mig så naturlig med dig, känns som om ja känt dig hela mitt liv, kan berätta allt för dig, jag litar verkligen på dig. du är bäst och ja tycker om dig!
 
 
Dag 5 - Detta saknar jag - jag saknar en viss person. en som jag trivdes till hundra att umgås med dag ut och dag in, varenda dag efter skolan. ja vet att han inte läser min blogg men de kanske bara är bra. vi var som helan och halvan. vi umgicks hela tiden, varenda dag efter skolan. jag va hem till honom, han va hem till mig. jag var mer med honom än med någon annan. kunde vara med honom i garaget i flera timmar och bara sitta. ja nu låter det som om vi va kära, men nej. det var ingenting mellan oss förutom vänskap. men allt kommer väl till ett slut, nu gör vi ingenting förutom att småprata lite ibland när vi ses. jag saknar dig!

söndag 22:56

nu är mamma och pappa hemma igen och allt är som vanligt, underbart! haft en bloggtorka idag med tanke på en ganska ointressant dag. inte för att det jag skriver någonsin är intressant men.. älskling fick punktering förut, det var absolut dagens roligaste händelse! haha! lite elak så som jag är, hihi men roligt är det. nej nu säger jag godnatt? jo det tror jag bestämt att jag gör, godnatt och puss!


söndag 19:00

nu börjar ja sakna familjen alldeles död mycket! tur att älskling är här iaf. nu blir det att se på face off. hejdå säger vi med en väldigt ful bild på mig och älskling.


söndag 12:23

sitter hemma hos älskling och diskuterar om livet, blir snart att dra sig hemåt för att fixa inför farsdag. lite mys och så, saknar faktiskt mamma och pappa, lite lillebror också!


söndag 09:57

grattis på farsdag pappa, du är bäst i världen! Älskar dig mest i världen! <3


lördag 20:11

nu är de snart dags för film-mys i det här tråkiga vädret efter att varit hemma hos älskling och fixat lite grejer inför morgondagen. ni som glömt bort det får väl en påminnelse här, det är ju fars dag imorgon! så alla, om ni kan, visa att ni uppskattar er pappa! annars skulle ni inte finnas! puss på er, hör av mig sen.


lördag 12:58

nu börjar ja bli uttråkad, precis duschat och känner för att hitta på nåt nu, men vem fan orkar? skola på måndag ändå ju och då håller ja på och grejar hela dagen. får väl lägga mig och se på tv igen, hoppas bara på att den här dagen inte blir värre än vad den redan är!


dag 3 - ett nytaget egopic + 10 fakta om mig

1. jag är livrädd för ormar!
2. jag är väldigt lång, hela 1.75 cm.
3. jag är rolig enligt många.
4. sånt här är jättesvårt!
5. mina favoritämnen i skolan är svenska, engelska, samhäll och historia.
6. mitt drömyrke har alltid varit delfinskötare.
7. mitt födelsedatum är 960104, alltså 4 januari 1996.
8. mitt mellannamn är amanda.
9. min favoritsport är handboll även om ja slutat spela.
10. tur att de ä sista för ja har slut på allmän fakta.


lördag 10:12

godmorgon! älskar att sova i mamma och pappas säng när dom är borta. kunna vakna på morgonen och lägga sig och kolla på vilken kanal som helst.. underbart! idag så funderar jag på att... inte göra nånting. gud va skönt, och ikväll så blir det mys med älskling igen. den här gången med strips, kyckling och bearnaisesås. nej nu ska jag fortsätta kolla på tv, pusshej!


fredag 20:10

tacos-mys med älskling framför jiddra inte med zohan, så sjuk men så rolig! funderar på att se på twilight, breaking dawn del 1 sen eftersom vi ska se del 2 nästa onsdag. ha en bra fredagkväll allihopa!


9/11 <3

idag har du stått ut med mig i 20 hela månader baby, du är underbart bäst! älskar ju dig!


fredag 12:32

försöker intala mig själv att stå ut, inte länge kvar, 30 minuter till frihet men kan inte hjälpa det. jag verkligen hatar matte, jag står inte ut! tur att jag har mitt älskade headset och spotify. tack gud för den som räddat alla mina mattelektioner med musik!


fredag 10:30

min avslutningskväll i nian, bilden ja lova:


fredag 10.03

 något av det finaste jag har hört på länge, lyssna & njuuut.

dag 2 - en rolig kväll

den roligaste kvällen måste nog ha varit avslutningsfesten vid tuva som alla som gick ur nian var vid. det var sååå kul och en så minnesvärd kväll. man umgicks med alla precis som förr i tiden och man va verkligen med alla, bra musik, bra sällskap och en underbar sommarkväll kan det bli bättre? kan lägga upp en bild sen ifrån den kvällen.

fredag 09:02

äntligen fredag säger jag bara! hur trött som helst efter att en person ringt och väckt mig inatt vid fyra IGEN!

idag åker mamma och pappa till stockholm och ska gå på tomas ledins show så jag ska va husvakt med älskling hela helgen. riktigt myspys, ikväll blir det tacos och film.

skriver sen igen, kyss.


torsdag 23:23

precis krupit till sängs med älskling efter att suttit med honom och mami och kikat på twilight, nästa onsdag ska vi gå på premiären på breaking dawn del två så med den tanken i huvudet och bokade biljetter fixade så säger vi godnatt! puss, kram & nyp i stjärten'


torsdag 18:54

sååå jävla sant, vad har hänt med allt?


torsdag 14.23

sitter på engelskan och översätter meningar högt i klassen, men lugnt när man ändå slutar snart.... MEN då måste jag köra traktor hem tillbaka, usch vill inte! det är läskigt :( men, man får väl försöka iaf så man tar sig hem, måste ju stanna hemma idag då mamma och pappa är i karlstad så måste jag agera minibror-vakt. tur att man är en sådan snäll dotter och passar lillebror när det behövs. plus att jag kan mumsa lite kladdkaka sen igår när jag äntligen kommer hem. måste även jobba med samhällsfrågor tills provet nästa vecka och engelskaglosor tills imorgon.
 
kyss&hej'

dag 1 - presentera mig själv.

ja då kör vi då.. jag heter emelie, 16 snart 17 år, bor i lilla torsby i lilla värmland, 1.75 lång. oftast glad och positiv, ganska blond i det jag säger, mitt hår är blont med ganska mycket lila i och blå ögon, tyvärr. jag går första året på samhällsvetenskapsprogrammet på stjerneskolan i lilla torsby. jag tar mig fram med hjälp av min a-traktor. min civilstatus är upptagen sedan 20 månader tillbaka. bor med min mamma, pappa och lillebror. vi har även två hundar, pyrrenéer. ja, vet inte om det finns så mycket mer att säga om mig själv.
 
dag 1 - check!

torsdag 11:06

för att ha nåt att skriva om så kör vi på en tio-dagars uppgift:
Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 - En rolig kväll
Dag 3 - Ett nytaget egopic + 10 fakta om mig
Dag 4 - Min bästavän
Dag 5 - Detta saknar jag
Dag 6 - En sak jag sak göra innan jag dör
Dag 7- Min största dröm
Dag 8- Detta är jag beroende av
Dag 9 - Dessa killar faller jag för
Dag 10- Någon jag vill byta liv med en dag och varför

startar sen.... laaaat tjej

torsdag 09:52

fyfan va jag hatar att köra traktor i nysnö. bara slirar, att jag inte blev stående nånstans idag är ju ett rent under. eftersom a-traktorer inte kör så snabbt så dröjer det ett tag innan man kommer upp i varv och hastighet och speciellt när det är kallt ute, så då har oftast traktorer problem när det är halkigt ute. var nära att bli stående på typ tre olika ställen. liiiiiite pinsamt om jag säger så.

torsdag 07:16

jag och andreas la oss och skulle se på film igår runt kanske sju-åtta? slutade med att ja vaknade igår kväll vid elva fullt påklädd och svettig. då hade vi somnat båda två. fan va panik ja hade över va klockan va innan ja kollade. helt säker på att ja sovit hela natten, glömt p-piller och nu skulle få ligga vaken tills klockan ringde. men eftersom ja vaknat som på beställning så var det bara att byta om, ta p-piller, väcka älskling så han fick klä av sig och sen somna om. ibland har man tur!


7/11, kladdkakans dag

kände att ja skulle va lite gullig och bjuda familjen på kladdkaka såhär på kladdkakans dag så nu står den och svalnar i kylskåpet. recept hittat på kokaihop.se


onsdag 13:57

vill verkligen ge alla som läser min blogg ett boktips. läs; Femtio nyanser av honom. en jättebra bok som mest är för kvinnor, säkert intressant för vissa män också. boken har erotisk grund och handlar mycket om bdsm som betyder bondage, disiplin, sadism och masochism.

den handlar om anastasia steele som träffar christian grey genom en intervju och blir helt fängslad av honom. han börjar dyka upp på alla ställen där hon är och räddar henne till och med en kväll då hon är full. deras band växer på en konstigt sätt och en sorts relation börjar utspela sig.

säger bara, läs den! ni kommer inte bli besvikna, tog mig inte många dagar alls att läsa ut hela boken och jag längtar redan efter nästa bok i serien.

onsdag 13:20

precis haft en lektion, no med läxförhör, gick väl som de gick men med samma jävla lärare som på matten... Nu en lektion kvar, svenska, sen så bär det hem, igen... Haha, go dag.


onsdag 11:20

skulle egentligen börjat 11:40 men blev ändrade planer med inställd franska så börjar inte förens 12:45... då undrar ja bara, vafan gör ja uppe? men då myser vi mer med älskling när han äntligen är ledig och vi fick ha sovmorgon tillsammans!


tisdag 18:05

precis firat älskling och helt slut efter 500 m simning på idrotten i skolan, så just nu önskar ja att skolarbetet som ska va tills imorgon bara skulle gå och dö... vill bara hem och sova. men va gör de om hundra år när man har sovmorgon tills 11:40 imorgon?


tisdag 13.13

sitter i ett studierum på skolan, två timmars jävla hål suger och ingen lust att plugga alls. får väl tacka skolan för den jävla värdelösa dator vi fått så jag har nåt att göra iaf. jävla skrotdatorer! skolor i karlstad får apple macbook pro som skoldatorer eller hp datorer eller något liknande. och vi sitter här med nån jävla thinkpad.. fan aldrig hört talas om... fyfan va tragiskt.

men upp med humöret för idag ska vara en bra dag när älskling fyller år. om du läser det här andreas så berättar jag nu att sen så kommer jag men paket, födelsedagskort och kärlek, bara till dig och just dig. du är underbar, pusselipuss!

hej-svejs!

glfldllsmskbaak

jag hatar matte, kommer aldrig klara detta jävla kapitlet... och denna jävla läraren lovade extrahjälp om man inte klarade det och har svårt för det. men det har jag fan inte sett nåt av, bra skola.. bullshit, eller så är matteläraren dålig.. förbannad som få! och betygsvarning efter första kapitlet vafan? jag kanske regerar på nästa kapitel, vafan vet du? men ge mig F då så ger ja upp redan nu, tack för mig... äckel.


6/11 <3

idag är en mycket speciell dag för idag fyller älskling år, hela 20 år faktiskt. helt underbar är han, önskar honom en bra dag utan motgångar så syns vi sen sötnos! då ska du få paket och en massa pussar! grattis igen, du är speciell. hoppas vuxna du inte glömmer bort lilla mig, puss!

idag är de kallt gott folk, typ -3 och säkert hare varit kallare inatt så låset på älsklings bil hade frusit så han fick knappt upp dörren, ska bli kul och se hur min lilla älskling mke beter sig i den här kylan, men jag är redo, jag ska ta hand om dig! nu ska ja klä mig och göra mig redo för skolan så hörs vi sen!

älskar dig andreaz <3


måndag 23:05

nu säger jag väl godnatt och hoppas på att john blund ser mig. kanske borde skriva en lapp till honom? eller en skylt så han inte missar mig? jaja skitsamma, godnatt på er. imorgon är en mycket speciell dag!
sleep tight.


måndag 17:19

va ute och körde förut och måste få säga en sak. alla som är ute och går, cyklar, springer eller what ever.. använd reflex så vi som kör ser er! tack för mig!


måndag 12:17

en lektion kvar sen så ska ja fan hem! trött som bara den efter att en viss person ringde och väckte mig vid 5.. så sen bär det hem, längtar efter älskling så! snälla låt tiden gå snabbt!


måndag 10:53

totalt död idag. vaknade av att jag svarade mamma imorse när hon knackade på dörren och väckte mig. tänk att man kan va så trött, men nu ska ja jobba... gaaaaah

söndag 23:46

hej! älskling ligger och snarkar bredvid mig och jag funderar på om du, john blund, missade att jag låg här precis bredvid? känner att det kan vara dags att få sova nu, bara så du vet john! så om du vill så får du gärna komma förbi och hjälpa den lilla flickan du missade i torsby. bara att stiga på! mvh, emelie.


söndag 16:40

festen va go i fredags, helt slut hela lördagen och resten av dagen idag spenderas med datorn och true blood <3
hejs-svejs!


fredag 20:10

ikväll äre fest!